Handlekurv

..er tom!

Facebook
Produsenter
Vis pris inkl mva / eks mva

Priser er inkl. mva

Betaling

Generelt

Betaling for varer skjer online med Visa / MasterCard eller PayPal. VISA/MasterCard transaksjonen utføres av kortbetalingsleverandøren NETS AS via en sikker (kryptert) internettforbindelse.  

Vi bruker Verified by Visa og MasterCard Securecode ved kortbetaling som anbefales av forbrukermyndighetene for økt sikkerhet ved netthandel. Dette medfører at du må ha registrert VISA kortet ditt hos din nettbank for å kunne gjennomføre handel med kortet i nettbutikker. I din nettbank skal det ligge en link til Sikker Netthandel. Du kan kontakte din bankforbindelse for mer info. For deg som har EuroCard/MasterCard betyr det at du må ha registrert SecureCode på kortet ditt hos EuroCard/MasterCard for bruk i nettbutikker.

Du mottar kvittering både fra BBS AS og bekreftelse fra oss på at bestillingen er registrert. Dessuten mottar du e-postmelding og fakturakopi når varen blir sendt og referansenummer på forsendelsen. Roadie.no mottar ikke informasjon om kundens kort eller konto.

 

Hvordan betale:

Betaling med kredittkort:

Vi tilbyr i samarbeid med NETS, betaling med de fleste kredittkortene. Løsningen er Verified by Visa og MasterCard, med 3DS sikkerhet. Dette er den desidert beste og mest krevende sikkerhetsløsningen på markedet, og gir både deg og oss en så sikker betaling som mulig. Ingen kortinformasjon sendes til oss - transaksjonen behandles direkte via din egen bank. 

 

Paypal:

Har du Paypal konto kan du trygt benytte denne.